Navigácia

  • ZÁPIS ŽIAKOV DO 1. ROČNÍKA

    Do fotogalérie bol pridaný nový album ZÁPIS ŽIAKOV DO 1. ROČNÍKA.

    Každé dieťa sa teší na zápis do školy. Pre budúcich prváčikov sme pripravili príjemné a priateľské prostredie. Zápis prebiehal formou rozhovoru a plnení úloh, aby sa pani učiteľka s budúcimi prváčikmi čo najlepšie zoznamila. Deti sa veľmi tešili a  odchádzali s úsmevom na tvári. Každé dieťa si odnieslo darček a zážitok zo zápisu.

  • DEŇ ZEME

    Do fotogalérie bol pridaný nový album DEŇ ZEME.

    Dňa 22. 4. 2024 sme si na našej škole pripomenuli deň venovaný Zemi. Tento sviatok upozorňuje ľudí na vplyv ničenia životného prostredia a jeho ochranu. Žiaci sa zapojili do rôznych aktivít, ktoré ich motivovali ako aj oni môžu prispieť k ochrane životného prostredia a našej planéty. Záleží na nás, aká bude naša budúcnosť a budúcnosť našej planéty.

  • VEĽKONOČNÉ PRÁZDNINY

    Do fotogalérie bol pridaný nový album VEĽKONOČNÉ PRÁZDNINY.

                                     Prajeme Vám veselú Veľkú  noc, plnú slniečka, radosti, úsmevov

                                                           a príjemnej rodinnej atmosféry

  • VEĽKÁ NOC - TVORIVÉ DIELNE

    Do fotogalérie bol pridaný nový album VEĽKÁ NOC - TVORIVÉ DIELNE.

    Blíži sa Veľká noc a s ňou prichádza aj množstvo tvorivých aktivít. Čo všetko dokážu šikovné ruky, fantázia a dobrá nálada to ukázali žiaci našej školy. Vo svojich výtvoroch využili rôzne materiály, ktoré sa premenili na veľkonočné dekorácie, ktoré budú krášliť priestory našej školy a domácnosti. Boli to pre nás všetkých krásne obohacujúce dní.

  • MAREC - MESIAC KNIHY

    Do fotogalérie bol pridaný nový album MAREC - MESIAC KNIHY.

    Mesiac marec už roky spájame s knihou - najlepším priateľom človeka

    Žiakom sme pripravili rôzne aktivity. Formou divadielka a prezentácie sme žiakom priblížili  pestovanie kladného vzťahu ku knihám, aký význam majú knihy a vedieť s nimi zaobchádzať. Starší žiaci nahlas čítali z knihy Kniha najkrajších rozprávok svojím mladším kamarátom. Týmito aktivitami chceme podporiť u žiakov čítanie kníh aj v tejto modernej technickej dobe. 

  • VÝBEROVÉ KONANIE

    Do fotogalérie bol pridaný nový album VÝBEROVÉ KONANIE.

  • OZNAM

    Do fotogalérie bol pridaný nový album OZNAM.

  • JARNÉ PRÁZDNINY

    Do fotogalérie bol pridaný nový album JARNÉ PRÁZDNINY.

  • PRÍBEH HUDBY

    Do fotogalérie bol pridaný nový album PRÍBEH HUDBY .

    Príbeh hudby Slovenskej filharmónie - koncert pri príležitosti 75.výročia založenia Slovenskej filharmónie bol online sprostredkovaný aj našim žiakom. Žiaci si odniesli množstvo informácií a zážitkov z koncertu.

  • KARNEVAL

    Do fotogalérie bol pridaný nový album KARNEVAL.

    Fašiangy sú obdobím radosti a zábavy. Aj v našej škole sa ozývala hudba, šťastný smiech detí a ich rozžiarené očká. Karnevalové masky sľubovali bohaté karnevalové zážitky. Predstavovanie masiek sprevádzala výborná atmosféra, sladké odmeny a spokojný úsmev na tvárach deti. Bol to veselý a vydarený fašiangový karneval.

  • BESEDA - ŠIKANOVANIE

    Do fotogalérie bol pridaný nový album BESEDA - ŠIKANOVANIE.

    Dňa 7.2.2024 mali naši žiaci besedu zameranú na šikanovanie. Mohli sa na nej dozvedieť o tom, čo je násilie a ako vzniká. Porozprávali sme sa o šikane, o jej formách a dopadoch na jednotlivca aj skupinu. Žiaci sa aktívne zapájali do besedy formou otázok. Dozvedeli sa  o pomoci a kde ju hľadať v prípade šikanovania.  

  • HVIEZDOSLAVOV KUBÍN

    Do fotogalérie bol pridaný nový album HVIEZDOSLAVOV KUBÍN.

    Tak ako každý rok v mesiaci január na našej škole zaznieva umelecké slovo prostredníctvom žiakov, ktorí sa zapájajú do školskej súťaže v prednese poézie a prózy Hviezdoslavov Kubín. Žiaci sa s radosťou zapojili do tejto súťaže. Každý prednes bol jedinečný a odmenený potleskom. Víťazi boli ocenení diplomom a vecnými cenami. Tí, ktorí sa neumiestnili si odniesli sladkú odmenu.

  • VIANOČNÉ PRÁZDNINY

    Do fotogalérie bol pridaný nový album VIANOČNÉ PRÁZDNINY.

    Prajeme Vám krásne prežitie vianočných sviatkov v kruhu svojich najbližších.

  • EXKURZIA DO KOŠÍC

    Do fotogalérie bol pridaný nový album EXKURZIA DO KOŠÍC.

    Dňa 19.12.sa žiaci zúčastnili exkurzie mesta Košice. Formou osobného zážitku spoznali historické centrum mesta. Najzaujímavejšia bola návšteva Dómu sv. Alžbety, prechádzka historickým centrom mesta a vianočné trhy. Žiaci si domov odnášali  plno nových zážitkov.

  • VIANOČNÁ AKADÉMIA

    Do fotogalérie bol pridaný nový album VIANOČNÁ AKADÉMIA.

    Predzvesťou Vianoc a vianočných prázdnin v našej škole sa už tradične stala vianočná akadémia. Všetci prítomní mali možnosť na chvíľu zastaviť , zamyslieť sa nad pravým významom Vianoc a posolstve, ktoré v sebe tieto sviatky ukrývajú. V programe vystúpili žiaci našej školy. Deti zaspievali vianočné piesne, koledy, zatancovali a žiaci 3. a 4. ročníka sa predstavili s divadielkom o Snehulienke. Každé vystúpenie bolo pekné a jedinečné, ktoré bolo odmenené úsmevom a potleskom. 

  • MIKULÁŠ

    Do fotogalérie bol pridaný nový album MIKULÁŠ.

    Deti očakávali príchod Mikuláša s veľkou radosťou. Aj do našej školy zavítala trojica, bez ktorej by deň sv. Mikuláša nebol tým čím je. Mikuláša, anjelíka a čertiska očakávali všetky deti s radosťou aj s obavami. Mikuláš bol štedrý, spolu s anjelikom každému porozdával darčeky a deti čertiskovi sľúbili, že budú dobrí. Na záver deti Mikulášovi zaspievali, zarecitovali, poďakovali a potom sa Mikuláš pobral k ďalším deťom do celého sveta.

  • ŠARKANIÁDA

    Do fotogalérie bol pridaný nový album ŠARKANIÁDA.

    Našu školu opäť po roku ovládli šarkany.Toto podujatie je obľúbená aktivita, ktorá sa každoročne organizuje v jesennom období. Šarkany sme otestovali priamo v teréne ako dokážu lietať. Žiaci odchádzali plní zážitkov.

  • ZÁLOŽKY DO KNIHY

    Do fotogalérie bol pridaný nový album ZÁLOŽKY DO KNIHY.

    Naša škola sa zapojila do česko-slovenského projektu Záložka do knihy spája školy. Našou družobnou školou v Českej republike je Základná škola letce F.Nováka Sokoleč. Navzájom si vymieňame záložky, ktoré tvoria žiaci a iné upomienkové darčeky. Veľmi sme sa tešili, keď nám došiel balík. Netpezlivo sme čakali kým ho otvorí pani učiteľka a čo v ňom bude. Naši kamaráti nam poslali záložky a iné upomienkové darčeky. 

  • Aktualizácia údajov

    Dáta z programu aScAgenda boli aktualizované
  • Aktualizácia údajov

    Dáta z programu aScRozvrhy boli aktualizované
strana:

Novinky

Kontakt

  • Základná škola Nižná Myšľa, okres Košice - okolie
    Hlavná 346, 044 15 Nižná Myšľa
  • +421 0556980114

Fotogaléria